Henriëtta Weijters - NEI Coach

De interesse voor wie wij werkelijk zijn heb ik al heel lang. Waarom handelen we zoals we handelen? Hoe kunnen we dingen aanvoelen zonder het echt te begrijpen? Door verschillende ervaringen in mijn leven ontstond de fascinatie voor het onderbewustzijn. Dit sloot goed aan op de gedachtegoed van NEI Therapie, waarop ik besloot om de NEI Coach opleiding te volgen.

Mijn naam is Henriëtta Weijters, ik heb een lieve man en 3 prachtige kinderen met aanhang. In 2013 ben ik begonnen met het ontdekken en leren toepassen van de bijzondere NEI methode. Hiervoor heb ik een gespecialiseerde opleiding gevolgd bij Jolanda Vleugel. Na een intensief traject met veel praktijkcases ben ik in 2015 officieel gestart als gediplomeerd NEI coach. Sindsdien zijn bij NEI Praktijk ZON al diverse mensen gebaat geweest bij dé methode om onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen.

Een goede aanvulling op NEI therapie is mijn Reiki ervaring en familie- en organisatieopstellingen. Zo leerde ik mijn bestaande kennis en ervaring te combineren met het opsporen en verhelpen van blokkades op een efficiënte manier.

Er waren tijdens de opleiding voor mij veel verhelderende momenten. Het gevoel wat ik had werd bevestigd tijdens de opleiding. Ik heb mij verdiept in de samenhang tussen lichaam en geest en de directe invloed hiervan op onze gezondheid en welbevinden. Niet alleen onze bewuste gedachten en gevoelens, maar ook ons onbewuste bepaalt ons handelen en uit zich in lichamelijke symptomen.

Benieuwd naar wat NEI therapie, Reiki, familieopstellingen en organisatieopstellingen voor je kan betekenen?

Neem contact met mij op


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht