Familieopstellingen

Krijg inzicht in jouw plek met familieopstellingen

De familieopstellingen van de Duitse therapeut Bert Hellingen helpen om inzicht te krijgen in de plek die we in onze familie innemen. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in het familiesysteem.

Wanneer pas je familieopstellingen toe?

Familieopstellingen is een methode die, ons zonder veel woorden, laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Familieopstellingen helpt om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, en wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

Familieopstellingen is ook een manier van kijken naar de wereld en het leven zonder oordeel, zonder dat het een beter is dan het ander. Met name dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

Voor wie: familieopstellingen kan verhelderende en bevrijdende inzichten geven aan mensen die worstelen met vragen over relaties met hun partner, met ouders, broers of zussen. Ook voor kinderen met vragen over hun eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld leerprestaties.

Familie opstellingen bij Nei Praktijk ZON

Meer informatie nodig?

Wat is je plaats in de familie? Wat heb je overgenomen en is niet van jou? Krijg antwoord op deze vragen met familieopstellingen.

Henriëtta Hofman

NEI coach en Luisterkindwerker
Profielfoto Henriëtta Hofman Nei Praktijk ZON

Familieopstellingen is een bewezen methode. Het helpt inzicht te geven op het eerste oog gecompliceerde situaties.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

    Contactgegevens

    Telefoon: 06-5166 2660
    E-mail:info@neipraktijkzon.nl