Huilbaby

Behandel een huilbaby met NEI therapie

Huilt je baby? En kom je er niet achter wat hiervan de oorzaak is? NEI Therapie biedt een uitweg en kan op een doeltreffende manier een oplossing bieden.

Help, ik heb een huilbaby

De blauwe of roze wolk waar je je zo op verheugd hebt, verdwijnt als sneeuw voor de zon, wanneer je baby teveel huilt. Hierbij willen wij, Anja, Marion en Henriëtta je heel graag helpen. Zodat je als ouders weer kan genieten van jullie baby.

Vanaf 1 april helpen we iedereen met een huilbaby, of een baby die veel huilt. We gaan luisteren naar wat er nodig is en we bieden direct hulp. Deze hulp hulp bestaat uit:

 • het maken van een Luisterkindafstemming met jullie kindje en daarna;
 • het tweemaal begeleiden via zoom of huisbezoek.

Deze Luisterkindafstemming geeft inzichten en handvatten waarmee gelijk resultaat zichtbaar is.

Wat zijn de kosten?
1 Luisterkindafstemming en 2 keer coaching van maximaal anderhalf uur per keer. Dus totaal drie uur coaching. Een totaalpakket van 185,00 Euro.
De coaching kan gegeven worden bij jullie thuis, maar is ook mogelijk via Zoom.

Help ik heb een huilbaby

Wil je contact of heb je vragen, mail dan naar helpikhebeenhuilbaby@gmail.com of bel met
Henriëtta, 06-51662660

Ons streven is dat er geen lange wachttijden ontstaan. Want immers hoe sneller je baby rustig is, hoe sneller het echte genieten kan beginnen. Op dit moment werken we met zijn drieën om de mail-box dagelijks te beantwoorden.

Huilbaby wanneer stopt het Nei Prakijk ZON

Achtergrond van een huilbaby

Laten we eerst eens kijken op welke manieren er gecommuniceerd kan worden tussen moeder en kind al voor de geboorte.

1. Fysiologisch kanaal. – Het fysiologisch kanaal is het kanaal waarmee de moeder biologisch met het kind communiceert. Via dit kanaal kan de moeder het kind voorzien van voedingsstoffen.

2. Gedragskanaal. – Gedrag tussen foetus en moeder. De baby’s schoppen als ze niet op hun gemak zijn, of angstig zijn. Bijna alle vrouwen strijken over hun buik om de baby gerust te stellen.

3. Gevoelskanaal. – Gevoelskanaal is het kanaal waardoor emoties en gevoelens over en weer vloeien. Liefde en zorgzaamheid, maar ook angsten en twijfel. Veel van deze emoties worden ervaren via de hormonen. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat een fractie van een seconde nadat angst bij de moeder een hartklopping heeft bezorgd, ook de hartslag van het kind omhoog schiet naast het dubbele van het normale aantal slagen.

Meer informatie nodig?

Een huilbaby kan veel verschillende oorzaken hebben. Als je niet weet wat er speelt, kan dit frustratie opleveren. Neem contact op en laten we samen tot nieuwe inzichten en oplossingen komen.

Henriëtta Hofman

NEI coach en Luisterkindwerker
Profielfoto Henriëtta Hofman Nei Praktijk ZON

NEI is een uniek systeem ontwikkeld vanuit verschillende geneeswijzen en methodieken door de arts ROY Martina.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

  Contactgegevens

  Telefoon: 06-5166 2660
  E-mail:info@neipraktijkzon.nl

  Wat zijn bekende oorzaken van een huilbaby?

  Angsten van de moeder die direct betrekking hebben op haar kind, op de zwangerschap, de echtgenoot of de gevoelens van onzekerheid en ontoereikendheid van de vrouw, hebben de grootste uitwerking op de foetus.

  Natuurlijk is roken, drugs of alcoholgebruik tijdens de zwangerschap slecht voor het ongeboren kind. Alcohol passeert de placenta even moeiteloos als bijna al het andere wat de moeder eet of drinkt. De uitwerking van de alcohol op het kind is afhankelijk van de hoeveelheid en het ontwikkelingsstadium waarin de foetus zich bevindt. Roken zorgt ervoor dat er minder zuurstof aanwezig is in het bloed van de moeder. Dit kan de groei van het kindje belemmeren.

  Een slechte onderlinge gevoelsband: Een sterke onderlinge gevoelsband in de baarmoeder komt in de laatste 3 maanden van de zwangerschap tot stand. Hier is tijd, liefde en zorg voor nodig.

  Deze band bepaalt grotendeels hoe de moeder-kindrelatie in de toekomst eruit zal zien. Tijdens de zwangerschap vindt een verwevenheid plaats tussen de aura van de moeder, vader en baby. De baby voedt zich ook met zowel mannelijke als vrouwelijke energieën om hierdoor zichzelf te vormen. De vader vormt ook een energetische bescherming om de moeder heen met zijn energieveld.

  Wat zijn kenmerken van een huilbaby?

  En dan is er de geboorte van het kindje waar zo verlangend naar is uitgekeken. Het huilt vaak als het geboren wordt wat op dat moment opluchting geeft.

  De eerste paar dagen is de baby moe van alle indrukken van de bevalling, en zal dan veel slapen. Daarna begint het soms, het huilt waarom huilt het?

  – is de baby nog de bevalling aan het verwerken?
  – is de bevalling te snel gegaan of bij een keizersnee het gevoel gekregen er ineens te zijn uitgeplukt?
  – heeft de baby buikkrampjes?
  – heeft de baby misschien een emotie overgenomen van mama of papa?
  – de baby praat niet, maar je kan er wel mee communiceren.

  Wat helpt tegen een huilbaby?

  Het kunnen vele oorzaken zijn. Door NEI therapie kun je heel snel de oorzaak vinden. Daarnaast kun je de negatieve energie weghalen en positieve energie toevoegen. Je ziet dan vaak aan de mimiek van de baby wat dit met ze doet. Nadat de oorzaak gevonden is worden er inzichten gegeven voor de ouders en de baby.