NEI therapie

NEI therapie: vind evenwicht in je bewuste & onbewuste

NEI betekent Neuro Emotionele Integratie. Is er evenwicht tussen je bewuste en onbewuste? Je test waar je blokkades hebt opgebouwd en wat voor inzicht je dit geeft. De blokkade kan een lichamelijke of emotionele klacht veroorzaken. Je krijgt handvatten hoe je hiermee om kan gaan en of oplossen.

Wat is NEI therapie?

NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Bij NEI wordt ervan uitgegaan dat ENERGIE de basis is voor het functioneren van je lichaam. Ontdek de relatie tussen je gevoel en je gedrag.

Met deze kennis kunnen ook leer- en sociaal-emotionele problemen zich herstellen zoals ADHD en dyslexie. Als je bewuste en onderbewuste niet gelijkgestemd zijn kost dit energie. Iedereen heeft onbewust emotionele blokkades. Met NEI maken we dit bewust zodat je het kan oplossen.

nei therapie bij Nei Praktijk ZON

Meer informatie nodig?

Het is belangrijk je bewust te worden van de verstoring in het energieveld, die de onverwerkte emotie veroorzaakt. Hierdoor krijg je een open en vrije keuze met betrekking tot je gedrag. Het geeft je inzicht.

Henriëtta Hofman

NEI coach en Luisterkindwerker
Profielfoto Henriëtta Hofman Nei Praktijk ZON

NEI is een uniek systeem ontwikkeld vanuit verschillende geneeswijzen en methodieken door de arts Roy Martina.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

  Contactgegevens

  Telefoon: 06-5166 2660
  E-mail:info@neipraktijkzon.nl

  Nei Therapie: Oplossing voor veel voorkomende klachten

  Heb of herken jij één van onderstaande klachten?

  Pijnklacht in de benen

  Weer heerlijk kunnen slapen zonder pijn? Als er tijdens de behandeling inzicht is in de oorzaak van de overbelasting van de benen zal de pijn afnemen. Als dit inzicht blijft dan blijft de pijnklacht weg.

  Haaruitval

  Een situatie die door verschillende redenen kan ontstaan. Na enkele behandelingen is het mogelijk dat het haar weer gezond is en niet meer uitvalt.

  Gebruik van neusspray

  Maakt u veel gebruik van neusspray en wilt u hier vanaf? Na enkele behandelingen met NEI is het mogelijk dat u geen neusspray meer nodig heeft.

  Moe zijn

  Vaak of langdurig moe zijn is nooit fijn. Na een aantal afspraken ontstaat inzicht in de reden van vermoeidheid waardoor dit in de toekomst voorkomen kan worden.

  Baby met huilbuien

  Een kind dat opvallend vaak huilt en zich overstrekt, kan een emotie hebben overgenomen van de ouders. Door te vertellen dat dit niet bij hem hoort en dat het teruggegeven mag worden aan de ouders komt er rust over de baby, en gaat de baby zich ontspannen. Dit is iedere keer een hele mooie ervaring.

  Waar sta ik voor?

  Het is niet makkelijk om te bepalen welke richting je moet kiezen. Na een paar afspraken krijg je inzicht in datgene waarvoor je staat. Ontdek en sta sterk in je eigen kracht zonder dat je de mening van anderen nodig hebt.

  Klachten oplossen met NEI

  NEI Therapie kan voor uiteenlopende redenen toegepast worden. Bekijk hieronder voorbeelden van tevreden klanten.

  Rugklachten

  Sabine komt binnen met rugklachten waar ze graag vanaf wil. Met de NEI sessie komen we uit op Familieopstellingen. Sabine herkent het onmiddellijk en weet gelijk wie ze op wil stellen. Aan het einde van de sessie heeft ze mooie nieuwe inzichten gekregen.

  Huilbaby

  Op een avond belt Lisette, ze heeft een kindje van 6 maanden die heel veel ’s nachts huilt. We kijken met NEI waar er blokkades zijn bij Machiel. Machiel heeft last dat er niet aan hem wordt verteld wat er gebeurt op een dag. Dit klopt. Met dit nieuwe inzicht weet Lisette dat ze voortaan aan Machiel gaat vertellen wat er om hem heen gebeurt.

  Meer dan een gevoel

  Een bejaarde man komt langs. Op verzoek van zijn vrouw, die ook meekomt doen we een NEI sessie. Hij heeft allerlei onderzoeken in het ziekenhuis gehad. En alles is goed. Alleen voor hem niet. Hij heeft verschillende klachten waar we naar kijken. Met nieuwe inzichten en door de biosensor zijn werk te laten doen, voelt hij zich veel beter.

  Contactformulier

  Vraag naar de mogelijkheden van NEI therapie via onderstaand formulier.