Organisatieopstellingen

Organisatieopstellingen: Krijg inzicht in de dynamiek van een organisatie

Bedrijfs- of organisatieopstellingen is een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamiek van een organisatiesysteem.

Wat is organisatieopstellingen precies?

Opstellingen laat zien wat er in de onderstroom van een bedrijf speelt, hoe de verhoudingen tussen afdelingen zijn, of hoe de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies liggen en wat er mogelijk nog niet benut is.

De belangstelling voor en de toepassing van bedrijfsopstellingen groeit snel. Opstellingen zijn een goede aanvulling op de ons al bekende methoden en benaderingen van organisatieontwikkeling. De case-inbrenger krijgt nieuwe inzichten over belemmeringen en mogelijkheden in zijn bedrijf of organisatie. Hij houdt daarbij zijn volle verantwoordelijkheid en kan te allen tijde datgene doen in de werkelijke organisatie, wat haar of hem passend lijkt.

Het is een methode van weinig woorden, waarbij wordt gekeken naar het systeem zonder oordeel, zonder iets mooier of lelijker te maken dan het is, en met een blik op de toekomst.

 

Nei Praktijk Zon verzorgt ook Familieopstellingen. Dit is een methode die helpt om belemmeringen in de familie te kunnen oplossen.

Meer informatie nodig?

Organisatieopstellingen geeft vaak onverwachte beelden en inzichten. Ervaar zelf hoe het werkt en laat jouw team optimaal draaien.

Henriëtta Hofman

NEI coach en Luisterkindwerker
Profielfoto Henriëtta Hofman Nei Praktijk ZON

Organisatieopstellingen is een veel toegepaste, succesvolle methode. Het helpt inzicht te geven op het eerste oog gecompliceerde situaties.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

    Contactgegevens

    Telefoon: 06-5166 2660
    E-mail:info@neipraktijkzon.nl