Retraite

Retraite in de Ardennen

Hoe ziet de Retraite er precies uit?

Ellen en ik hebben deze retraite vormgegeven vanuit onze overtuiging dat het heerlijk is om eens een paar dagen helemaal voor jezelf te hebben.

Dat je kan nadenken over jezelf, “waar ben ik nu”, “op wat voor punt ben ik nu aangekomen in het leven”, “wat wil ik?”

Weet je eigenlijk wel wat je wilt?

Of verlopen je dagen tot nu toe als vanzelf en moet er zoveel op een dag, in een week, in een maand. Een rollercoaster die steeds harder lijkt te gaan.

Deze virustijd heeft er al voor gezorgd dat de wereld een beetje langzamer draait, veel sociale contacten zijn er niet meer. En toch voelt het vaak alsof we ons laten leven met vaste patronen waar we aan gewend zijn geraakt.

Op het moment dat je de tijd mag nemen om bij dit alles eens stil te staan is het mogelijk om er naar te kijken, te luisteren, te voelen.

Past alles wel bij mij? Ben ik mijzelf misschien onderweg een beetje kwijt geraakt? Leren voelen wat je nodig hebt en dan weer door.

Maar ook, doe je, werk je, voel je, vanuit jezelf? Of beweeg je meestal mee met de mensen om je heen?

Allemaal vragen waar je een antwoord op hebt of tot de conclusie komt dat je hier nooit over nadenkt.

Dan is het misschien tijd voor een paar dagen rust, met de ruimte en zelfreflectie om vanuit liefde voor jezelf bij jezelf te komen.

Altijd naar buiten gericht zijn is een mooie eigenschap, maar als je niet goed voor jezelf zorgt, op alle gebieden zowel binnenkant als buitenkant, dan lek je energie en dat is jammer voor de mooie jij die je bent.

In balans zijn met jezelf, dat is waar wij naar streven.

Daarom nodigen wij je graag uit om je eigen diepte in te duiken en eens te kijken wat er zich daar afspeelt.

En wat is er dan heerlijker om je te laten verwennen in een mooie omgeving, met een fijne locatie samen met onze privé kok.

De dagen hebben wij op een creatieve en sportieve manier ingedeeld, samen met persoonlijke begeleiding. We houden ruimte om dat, wat er deze dagen ontstaat, ook mee te nemen tijdens deze dagen.

Bovenaan staat natuurlijk het proces met jezelf. Het leren van jezelf en voor jezelf durven te gaan staan.

We starten de dagen met elkaar aan het ontbijt, er zullen stilte wandelingen zijn met opdrachten, yoga momenten, creatieve uitingen met je handen, leren voelen d.m.v. meditatie en coaching.

Laat jij je verrassen? Geef je dan op voor deze mooie reis!