Methodes


Bekijk hieronder alle methodes

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle methodes

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

NEI-therapie

'NEI' staat voor 'Neuro Emotionele Integratie'. Met NEI-therapie wordt de emotionele oorzaak achter klachten achterhaald, zodat je voortaan klachtenvrij door het leven gaat.

Lees meer

Luisterkind

De methode Luisterkind helpt iedereen van 0 tot 100 jaar. Een afstemming kan zowel voor jou of jouw kind de oplossing zijn. Wanneer jij of je kind niet goed in je/zijn vel zit, om wat voor reden ook, kan een afstemming helpen.

Lees meer

Huilbaby

Huilt je baby vaak? En kom je er niet achter wat hiervan de oorzaak is? NEI-therapie biedt een uitweg en kan op een doeltreffende manier een oplossing bieden, zodat jullie als ouders weer kunnen genieten van jullie baby.

Lees meer

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage is een ontspannende massage die, door massage vanuit het hart, inzichten kan opleveren in wat je lichaam jou probeert te vertellen.

Lees meer

Familieopstellingen

De familieopstellingen van de Duitse therapeut Bert Hellingen helpen om inzicht te krijgen in de plek die we in onze familie innemen. Familieopstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien.

Lees meer

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die ingezet kan worden bij allerlei klachten. Je hoeft trouwens geen klachten te hebben om voor reiki te kiezen. Het is een mooie en eenvoudige manier om jezelf bewust te maken en te helen.

Lees meer

Ervaringen

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

- Hanneke

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

- Ilse

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

- Kelly