Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

Hanneke

NEI-therapie

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

Ilse

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

Kelly

Luisterkind

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

Ine

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, We kunnen elkaar verstaan via de telefoon, via beelden, via geluiden, via
gebaren en via woorden. Maar hoe mooi is het dat ik van jouw heb mogen leren, hoe ik kan luisteren met mijn hart naar die ander, en dit voor die ander te plaatsen op papier. Hartstikke bedankt dat jij mij het vertrouwen gaf dat ik deze verdieping in mijzelf ben aangegaan. Vol vertrouwen in mezelf ben ik klaar voor de volgende stap dat ik de ander mag gaan helpen via dat andere level. Dank je wel.

Monique

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, Enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, die heerlijke versnapperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie serene Stille Wille. Ik heb intens genoten.

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel mij jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan