Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

anoniem

NEI-therapie

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

Christel

Opleiding Luisterkindwerker

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

Monique

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

Ine

Opleiding Luisterkindwerker

Wat een reis! De Luisterkindopleiding bij jou doen was de juiste beslissing. Wat een mooie, positieve, zachte energie. Zorgzaam in alles. Dank je wel voor alles, dat ik je heb mogen ontmoeten en heb mogen leren.

anoniem

Opleiding Reiki I

Reiki I mogen leren, en dit samen met mijn dochter mogen ontvangen. Wat een fantastische dag, waar rust, ervaring en de liefdevolle aandacht van Henriëtta samen met deze unieke plek tot iets heel speciaals heeft gemaakt. Heel veel dank hiervoor.

anoniem

NEI-therapie

NEI therapie/coaching van Henriëtta ontvangen brengt zoveel teweeg, mijn haar is weer gaan groeien en er is innerlijke rust ontstaan, na NEI en familieopstellingen, prachtige inzichten gekregen waar ik weer verder mee kan.

Hanneke

NEI-therapie

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

Ilse

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

Kelly

Luisterkind

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

Ine

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, We kunnen elkaar verstaan via de telefoon, via beelden, via geluiden, via
gebaren en via woorden. Maar hoe mooi is het dat ik van jouw heb mogen leren, hoe ik kan luisteren met mijn hart naar die ander, en dit voor die ander te plaatsen op papier. Hartstikke bedankt dat jij mij het vertrouwen gaf dat ik deze verdieping in mijzelf ben aangegaan. Vol vertrouwen in mezelf ben ik klaar voor de volgende stap dat ik de ander mag gaan helpen via dat andere level. Dank je wel.

Monique

Opleiding Luisterkindwerker

Lieve Henriëtta, Enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, die heerlijke versnapperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie serene Stille Wille. Ik heb intens genoten.

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel mij jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan