Workshop Biotensor bij NEI Praktijk ZON

Workshop Biotensor bij NEI Praktijk ZON

In september gaan we van start met de workshop Biotensor. Je leert hoe je de biotensor kunt gebruiken voor het testen van kinderen en volwassenen, maar ook dieren, je omgeving, medicijnen, verslaving, gewichtsverlies en nog veel meer. Je ontvangt bij de workshop de biotensor en een handleiding.

workshop Biotensor

Mogelijkheden

We gaan heel veel oefenen, en zo laat ik je kennismaken met de mogelijkheden die de biotensor allemaal biedt. Je gaat profiteren van mijn jarenlange ervaring met de biotensor.

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen, zodat ik iedereen optimaal kan begeleiden.

Elke workshop duurt van 10.00 tot 16.30 uur en is inclusief een eenvoudige lunch. De locatie is in de natuur, waar je eekhoorntjes voorbij ziet lopen.

Data workshop Biotensor

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

  • Vrijdag 20 september 2024
  • Donderdag 3 oktober 2024
  • Zaterdag 19 oktober 2024
  • Vrijdag 8 november 2024
  • Vrijdag 24 januari 2025
  • Zaterdag 22 februari 2025
  • Vrijdag 21 maart 2025
  • Vrijdag 18 april 2025
  • Zaterdag 24 mei 2025
  • Vrijdag 20 juni 2025

Geïnteresseerd in de workshop? Je kunt je opgeven via de knop hieronder.

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique