Blog


Lees hier al mijn blogs

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Lees hier al mijn blogs

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Drukke week

Pfff vorige week was mij het weekje wél! Het is druk, vol en er hangt zo’n zware energie overal. Dit niet willen voelen, vooral het positieve voor ogen houden, nou het is op dit moment een hele klus hoor.

Lees verder

Waar liggen mijn grenzen?

Vorige week floot mijn lichaam mij weer eens terug. Teveel in de agenda gezet, te vol, teveel, vol hoofd, ik neem geen tijd voor mijzelf, iedereen belangrijker vinden dan mijzelf.

Lees verder

Omgaan met Tegenslagen

Vandaag was ik op een cursus in de Kruidentuin in Haaren. Een tuin gemaakt met zoveel liefde waar de hele medicijnkast groeit. Een natuurlijke medicijnkast, waarin alles te vinden valt voor iedere klacht.

Lees verder

Uitgelicht uit mijn praktijk

Tijdens de zomervakantie waren er verschillende aanvragen voor een Luisterkindafstemming. Soms was het zo dringend dat ouders mij in hun vakantie benaderden of ik een afstemming met hun kind wilde maken omdat ze niet meer wisten wat te doen. Lees meer.

Lees verder

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique