Blog


Lees hier al mijn blogs

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Lees hier al mijn blogs

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Drukke week

Pfff vorige week was mij het weekje wél! Het is druk, vol en er hangt zo’n zware energie overal. Dit niet willen voelen, vooral het positieve voor ogen houden, nou het is op dit moment een hele klus hoor.

Lees verder

Waar liggen mijn grenzen?

Vorige week floot mijn lichaam mij weer eens terug. Teveel in de agenda gezet, te vol, teveel, vol hoofd, ik neem geen tijd voor mijzelf, iedereen belangrijker vinden dan mijzelf.

Lees verder

Omgaan met Tegenslagen

Vandaag was ik op een cursus in de Kruidentuin in Haaren. Een tuin gemaakt met zoveel liefde waar de hele medicijnkast groeit. Een natuurlijke medicijnkast, waarin alles te vinden valt voor iedere klacht.

Lees verder

Uitgelicht uit mijn praktijk

Tijdens de zomervakantie waren er verschillende aanvragen voor een Luisterkindafstemming. Soms was het zo dringend dat ouders mij in hun vakantie benaderden of ik een afstemming met hun kind wilde maken omdat ze niet meer wisten wat te doen. Lees meer.

Lees verder

Ervaringen

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

- Hanneke

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

- Ilse

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

- Kelly