NEI-therapie

NEI-therapie

NEI’ staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’. Met NEI-therapie wordt de emotionele oorzaak achter klachten achterhaald, zodat je voortaan klachtenvrij door het leven gaat. Zowel lichamelijke en geestelijke klachten zijn te behandelen met NEI-therapie. Deze methode biedt een doelgerichte oplossing bij hoofdpijn, slecht slapen, faalangst, pijnklachten, eczeem, nek- en rugklachten en nog veel meer vervelende klachten. Maak kennis met deze laagdrempelige en simpele vorm van therapie, want die biedt snel effect en lange praatsessies zijn niet nodig. Wel zo fijn!

Wat is NEI-therapie?

NEI-therapie is een alternatieve methode uit de natuurgeneeskunde. Het is een therapie waarmee met behulp van spieractiviteit of een biotensor gewerkt wordt met de subtiele energie van lichaamscommunicatie en de daarin opgeslagen emotie. Het richt zich op het ontdekken van de relatie tussen gevoel en gedrag door het opsporen en loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Onverwerkte emoties zijn vaak de oorzaak van lichamelijke klachten. Met NEI-therapie wordt de oorzaak van de klachten aangepakt bij de bron. Er wordt dus gekeken naar de oorzaken in plaats van de symptomen.

Met medicijnen kun je maar een gedeelte van de klachten aanpakken. NEI-therapie gaat verder waar de traditionele geneeskunde stopt. Met NEI-therapie verhelp je als het ware de ‘blokkades’ in het lichaam en doorbreek je negatieve patronen. Je krijgt praktische tips mee, zodat je weet hoe je kunt omgaan met je klacht. Wat je ermee doet is aan jou, maar jij verlaat NEI Praktijk ZON in ieder geval met inzicht in jouw onverwerkte emoties. Ruim je mentale bagage op en verlos jezelf van lichamelijke of fysieke klachten!

Bij welke klachten kan ik NEI-therapie inzetten?

NEI-therapie is een simpele methode die ingezet kan worden bij veel lichamelijke en emotionele klachten. Bij deze vorm van therapie zijn lange en emotionele gesprekken niet nodig. Op een snelle manier kom je weer in evenwicht. Je snapt waar de pijn vandaan komt en je krijgt inzicht in de reden dat je zo emotioneel bent of waarom je je bijvoorbeeld zo neerslachtig voelt. Bekijk hieronder alvast een greep uit de klachten die met NEI-therapie behandeld kunnen worden.

Emotionele klachten

(Faal)angst

Verdriet

Boosheid

Neerslachtigheid

Stress

Burn-out

Moe zijn

Weinig zelfvertrouwen

Negatieve levenspatronen

Problemen met afslanken

Niet kunnen stoppen met roken

Baby met huilbuien

Lichamelijke klachten

Hoofdpijn

Huidklachten, zoals eczeem

Rug- en schouderklachten

Carpale-tunnelsyndroom, RSI

Allergie, voedselintolerantie, diabetes

Reuma, artrose en artritis

Darmklachten

Maagklachten

Chronische pijnklachten

Auto-immuunziektes

Pijnklachten in de benen

Overmatig gebruik van neusspray

Waarom kiezen voor NEI Praktijk ZON?

Ik geloof in ‘van klacht naar kracht’. Ik help je om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen een plaats te geven. Samen met jou los ik je emotionele problemen en lichamelijke klachten op. Als ervaringsdeskundige bied ik jou een luisterend oor, de juiste coaching en praktische handvaten waar je verder mee kan in je leven.

Professionele behandeling van een gecertificeerde NEI-coach

Ook gespecialiseerd in relaties

Prettig en laagdrempelige behandeling

Een extra zetje in de juiste richting

Geen lange praatsessies

Trauma opnieuw beleven is niet nodig om ze te verwerken of los te laten

Geschikt bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten

Snel effect

Geschikt voor jong en oud (ook baby’s)

Een goede combinatie

NEI-therapie is goed te combineren met de volgende behandelingen: reiki, familieopstellingen en intuïtieve massage

Ervaringen

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

- Hanneke

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

- Ilse

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

- Kelly