Welke klachten kan NEI-therapie behandelen?

Welke klachten kan NEI-therapie behandelen?

NEI-therapie is een veelzijdige behandelmethode die effectief is voor een breed scala aan fysieke en emotionele klachten. Hier zijn enkele veelvoorkomende klachten die met NEI-therapie kunnen worden behandeld:

Emotionele klachten:

– (Faal)angst
– Verdriet
– Boosheid
– Neerslachtigheid
– Stress
– Burn-out
– Vermoeidheid
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Negatieve levenspatronen
– Problemen met gewichtsverlies
– Rookverslaving
– Huilbaby’s
– Onverwerkte emoties
– Onverklaarbare gedragsveranderingen

Lichamelijke klachten:

– Hoofdpijn
– Huidklachten, zoals eczeem
– Rug- en schouderklachten
– Carpaal tunnelsyndroom, RSI
– Allergieën, voedselintoleranties, diabetes
– Reuma, artrose en artritis
– Darmklachten
– Maagklachten
– Chronische pijnklachten
– Auto-immuunziekten
– Pijnklachten in de benen
– Overmatig gebruik van neusspray

Specifieke toepassingen:

– Kinderen en jongeren: NEI-therapie is zeer geschikt voor jonge mensen die moeite hebben met emoties of gedragsproblemen.
– Volwassenen: NEI-therapie helpt bij een breed scala aan problemen bij volwassenen, van lichamelijke klachten tot werkgerelateerde stress.

Waarom NEI Praktijk ZON?

– Individuele aanpak. Persoonlijke en op maat gemaakte behandelingen.
– Snelle resultaten. Meestal zijn er slechts een paar sessies nodig om merkbare verbeteringen te zien.
– Holistische benadering. Behandeling van zowel fysieke als emotionele aspecten voor een totaal welzijn.

Zet de eerste stap naar herstel. Wil je meer weten over hoe NEI-therapie jou kan helpen? Neem contact op!

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique