Ontdek de kracht van NEI bij NEI Praktijk ZON

Ontdek de kracht van NEI bij NEI Praktijk ZON

Loop je rond met emotionele en/of lichamelijke klachten? En ben je op zoek naar de oorzaak om het probleem bij de kern aan te pakken? Bij NEI Praktijk ZON helpen we je om emotionele blokkades te doorbreken en fysieke klachten te verlichten. NEI-therapie, oftewel Neuro Emotionele Integratie, richt zich op het herkennen en loslaten van onverwerkte emoties die diverse klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, eczeem en rugpijn. Door het aanpakken van deze onverwerkte emoties bieden we een efficiënte en doelgerichte aanpak zonder lange praatsessies.

Hoe werkt NEI-therapie?

Met NEI-therapie onderzoeken we welke onbewuste emoties ten grondslag liggen aan jouw klachten. Vaak zijn deze emoties gerelateerd aan oude ervaringen of trauma’s die nog niet verwerkt zijn. Met behulp van spieranalyses en de biotensor kunnen we deze emoties opsporen en loslaten, wat leidt tot verlichting van je klachten. Dit proces is zowel effectief als inzichtgevend, waardoor je beter in staat bent om in balans te komen en te blijven.

Wat levert NEI-therapie jou op?

NEI-therapie levert je waardevolle inzichten op over je denken, voelen en handelen. Het helpt je te begrijpen wat je lichamelijke klachten willen vertellen en geeft je de kans om in balans te komen met jezelf. Het mooie van NEI-therapie is dat het volledig is afgestemd op jouw unieke zelf. Na gemiddeld drie afspraken kun je al positieve veranderingen ervaren en verder gaan met je leven zoals jij dat voor ogen hebt, in balans en met een positieve instelling.

Voor wie is NEI-therapie geschikt?

NEI-therapie is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Of je nu kampt met fysieke klachten zoals rugpijn en eczeem, of mentale uitdagingen zoals faalangst en stress, deze therapie kan je helpen weer grip te krijgen op je leven. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifieke behoeften, waardoor je snel en effectief geholpen wordt.

Waarom kiezen voor NEI Praktijk ZON?

– Deskundige begeleiding door een gecertificeerd NEI-coach met jarenlange ervaring.
– Geen lange praatsessies, maar focus op snelle en duurzame resultaten zonder eindeloze gesprekken.
– Holistische benadering. De focus ligt op de mens als geheel, waarbij zowel fysieke als emotionele aspecten worden meegenomen.

Locatie en flexibiliteit

Je bent van harte welkom bij Henriëtta op de Stille Wille, waar je wordt ontvangen in een huiselijke en bosrijke sfeer in het buitengebied van Oisterwijk. Als de afstand te groot is om hier naartoe te komen, kan de therapie ook via FaceTime plaatsvinden. Dit werkt net zo effectief.

Aanvullende behandeling met Reiki

Als aanvulling op de NEI-therapie kan Reiki worden gegeven om het helingsproces te ondersteunen en te versterken.

Neem de stap naar een gebalanceerd leven

Bij NEI Praktijk ZON geloven we in een persoonlijke en effectieve aanpak. Laat ons je begeleiden op de weg naar herstel en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en ontdek wat NEI-therapie voor jou kan betekenen!

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique