Ontdek de Luisterkind-methode bij NEI Praktijk ZON

Ontdek de Luisterkind-methode bij NEI Praktijk ZON

De Luisterkind-methode biedt oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen die om welke reden dan ook niet goed in hun vel zitten. Een Luisterkind-afstemming helpt bij het ontdekken van dieperliggende oorzaken van klachten zoals angst, slecht slapen, onrust en leerproblemen. Door een afstemming leggen we de vinger op de zere plek. De afstemming wordt op afstand uitgevoerd en biedt waardevolle inzichten in het onderbewuste van de persoon.

Waarom kiezen voor de Luisterkind-methode?

– Diepgaande inzichten: Ontdek wat er echt speelt bij jezelf of je kind.
– Afstemming op afstand: Geen fysieke aanwezigheid vereist, enkel een foto en achtergrondinformatie.
– Directe veranderingen: Vaak merkbare verbetering na één sessie.

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?

Henriëtta, getraind door Diana Hendriks, gebruikt een vijfstappenmethode:

1. Luisterkind-afstemming op de persoon via foto en achtergrondinformatie.
2. Communicatie met het onderbewuste.
3. Duidelijke inzichten in gedrag, emoties en fysieke klachten.
4. Ontvangen van de afstemming via e-mail.
5. Eventuele vervolgafspraken op basis van de inzichten.

Opleiding tot Luisterkindwerker

NEI Praktijk ZON biedt je ook de mogelijkheid om zelf Luisterkindwerker te worden. Deze opleiding leert je om energiebanen te openen en obstakels te verwijderen, waardoor je anderen kunt helpen op een dieper niveau. Deze opleiding omvat 5 lesdagen verspreid over een periode van 5 maanden.

Komende opleidingsdata

– Donderdagen: 19 september, 17 oktober, 14 november en 12 december 2024 en 23 januari 2025
– Vrijdagen: 7 juni, 5 juli, 2 augustus, 20 september en 25 oktober 2024
– Vrijdagen: 13 september, 18 oktober, 15 november en 13 december 2024 en 24 januari 2025

Wat mag je verwachten?

Een respectvolle benadering waarbij liefde en zuiverheid centraal staan, zowel in de afstemming als in het contact.

logo CiM werkers
logo-Trainer-Luisterkind

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique