Over mij


Een nieuw pad

NEI – Neuro Emotionele Integratie – kwam eigenlijk bij toeval op mijn pad. Daar ging veel aan vooraf. In 2002 ben ik, na 26 jaar huwelijk, gescheiden. Dat heeft veel in mij veranderd, maar ook mooie inzichten gegeven over mijzelf.

NEI-therapie

Via mijn dochter maakte ik op een gegeven moment kennis met NEI-therapie. Tijdens haar dansopleiding had ze bepaalde klachten ontwikkeld waarvan niemand precies kon vertellen wat de oorzaak was. De praktijkondersteuner van de huisarts stelde voor om een NEI-therapeut te bezoeken. Mijn dochter vroeg me mee te gaan en zo leerde ik Jolanda Vleugel kennen, die naast therapeut tevens docent is van de NEI-opleiding. Ik was onder de indruk van haar. Ze is oordeelloos. Wat een mooie kwaliteit. Het is nooit goed of fout. Inzicht krijgen in wat hoort bij jou. Ik heb bij haar de NEI-opleiding gedaan.

Luisterkind

Toen kwam ik ‘Luisterkind’ tegen en wist ik dat dit was wat ik zocht om mijn praktijk compleet te maken. Ik heb de opleiding gevolgd en later ook de training gedaan om zelf de opleiding te mogen geven.

Passie

Werken met NEI-therapie en Luisterkind zorgt er voor mij voor dat ik met passie en plezier mijn werk mag doen.

Henriëtta Hofman

Ervaringen

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

- Hanneke

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

- Ilse

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

- Kelly