Over mij


Een nieuw pad

NEI – Neuro Emotionele Integratie – kwam eigenlijk bij toeval op mijn pad. Daar ging veel aan vooraf. In 2002 ben ik, na 26 jaar huwelijk, gescheiden. Dat heeft veel in mij veranderd, maar ook mooie inzichten gegeven over mijzelf.

NEI-therapie

Via mijn dochter maakte ik op een gegeven moment kennis met NEI-therapie. Tijdens haar dansopleiding had ze bepaalde klachten ontwikkeld waarvan niemand precies kon vertellen wat de oorzaak was. De praktijkondersteuner van de huisarts stelde voor om een NEI-therapeut te bezoeken. Mijn dochter vroeg me mee te gaan en zo leerde ik Jolanda Vleugel kennen, die naast therapeut tevens docent is van de NEI-opleiding. Ik was onder de indruk van haar. Ze is oordeelloos. Wat een mooie kwaliteit. Het is nooit goed of fout. Inzicht krijgen in wat hoort bij jou. Ik heb bij haar de NEI-opleiding gedaan.

Luisterkind

Toen kwam ik ‘Luisterkind’ tegen en wist ik dat dit was wat ik zocht om mijn praktijk compleet te maken. Ik heb de opleiding gevolgd en later ook de training gedaan om zelf de opleiding te mogen geven.

Passie

Werken met NEI-therapie en Luisterkind zorgt er voor mij voor dat ik met passie en plezier mijn werk mag doen.

Henriëtta Hofman

Neem contact met mij op

Een behandeling met bijvoorbeeld NEI, reiki of Luisterkind geeft vaak onverwachte inzichten. Ervaar zelf de unieke methodes en leer weer te leven vanuit je eigen kracht!

Vestigingsadres
Stille Wille 96
5091 WC Oost-, West- en Middelbeers

Gemeente Oirschot

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag 09:00 – 18:00 uur

Volg mij op
social media

Direct contact met mij opnemen

Laat je bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique