Ervaar de kracht van Reiki bij NEI Praktijk ZON

Ervaar de kracht van Reiki bij NEI Praktijk ZON

Ervaar je lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, eczeem of mentale klachten zoals stress en vermoeidheid? Reiki kan je helpen om deze klachten aan te pakken. Deze eeuwenoude alternatieve geneeswijze biedt diepe ontspanning en helpt bij het verlichten van diverse kwalen. Door handoplegging wordt energie overgedragen, wat zorgt voor een gevoel van warmte en geborgenheid. Reiki bevordert zelfgenezing, vermindert stress en biedt mentale en fysieke ondersteuning.

Waarom kiezen voor een Reiki-behandeling bij NEI Praktijk ZON?

– Deskundige begeleiding door een bevoegd Reiki-master.
– Geen praatsessies, maar een pure, ontspannende ervaring zonder herbeleven van trauma’s.
– Laagdrempelig en prettig door middel van een behandeling boven je kleren; veilig en aangenaam.
– Unieke locatie met ontvangst in een huiselijke sfeer, omringd door natuur in de omgeving van Oisterwijk.

Wat kun je verwachten van de Reiki-behandeling?

Na een Reiki-behandeling voel je je diep ontspannen en energiek. De voordelen zijn direct merkbaar en kunnen dagenlang aanhouden. Ook al ervaar je tijdens de sessie misschien niets, de helende effecten werken door. Door het zelf te leren, kun je Reiki op jezelf toepassen waardoor je snel de positieve effecten van Reiki ervaart en kunt behouden.

Reiki-opleidingen: Reiki I, II en III

Bij NEI Praktijk ZON bieden we Reiki-opleidingen volgens de methode van Mikao Usui. Deze trainingen, beschikbaar op verzoek, kunnen individueel of in duo’s worden gegeven. Door inwijdingen worden energiebanen geopend en obstakels verwijderd, wat leidt tot een verhoogde levensenergie (Ki) en verbinding met de universele chi. Reiki I stelt je in staat jezelf dagelijks te helen door middel van handoplegging, een waardevolle vaardigheid voor persoonlijke genezing en welzijn. Met Reiki II en Reiki III gaan we hier dieper op in.

Waarom Henriëtta als jouw Reiki Master?

Bij Henriëtta ben je in goede handen. Haar warme en betrokken aanpak, gecombineerd met haar expertise, maakt iedere sessie uniek en effectief.

Opleidingsduur

In slechts één dag kun je Reiki al bij jezelf toepassen. Tijdens deze dag gaan we samen aan de slag om de basis van Reiki te leren.

Wil je meer weten over de opleiding of deze volgen? Neem contact op met Henriëtta!

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique