Opleiding Luisterkindwerker bij NEI Praktijk ZON

Opleiding Luisterkindwerker bij NEI Praktijk ZON

Bij NEI Praktijk ZON kun je jezelf ontwikkelen tot een gecertificeerde Luisterkindwerker. Deze unieke methode, ontwikkeld door Diana Hendriks, stelt je in staat om op een diep niveau af te stemmen op zowel kinderen als volwassenen, en hen te helpen hun klachten en uitdagingen beter te begrijpen en te overwinnen.

Wat houdt de opleiding in?

– Diepgaande training: Leer de vijfstappenmethode voor afstemming en communicatie met het onderbewuste.
– Praktische vaardigheden: Ontvang training in het openen van energiebanen en het verwijderen van obstakels.
– Persoonlijke ontwikkeling: Vergroot je intuïtieve en helende capaciteiten.

Mogelijkheden

– Op locatie in het buitengebied van Oirschot
– Online middels e-learning

De opleiding vindt plaats in een warme, betrokken en professionele leeromgeving. Door de ervaring en kennis van Henriëtta voel je je snel comfortabel en haal je het beste uit jezelf tijdens de opleiding.

Opleidingsdata 2024/2025

– Start vrijdag 13 september, vervolgens op 18 oktober, 15 november, 13 december en 24 januari
– Start donderdag 19 september, vervolgens op 17 oktober, 14 november, 12 december en 23 januari

Voor wie is de opleiding geschikt?

De Luisterkind-opleiding is geschikt voor iedereen die anderen wil helpen, van ouders en opvoeders tot therapeuten en coaches.

Over de opleiding

De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks. De opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven door NEI Praktijk ZON. Henriëtta is door Diana Hendriks zelf opgeleid.

Meer info? Lees de opleidingsbrochure.

Start je reis als Luisterkindwerker

Neem de stap naar een nieuwe carrière of een waardevolle aanvulling op je huidige werk. Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van de Luisterkind-methode!

logo CiM werkers
logo-Trainer-Luisterkind

Ervaringen

Wauw, wat een inzichten na mijn eerste NEI therapie/coaching ervaring met Henriëtta. Het is zo bijzonder om te ervaren dat alle antwoorden eigenlijk allemaal in mijzelf zitten, het is herkenning, soms schaamte, opluchting en weten dat het vanaf nu gekeerd kan worden omdat ik het mij bewust ben geworden, hoe ik het kan veranderen. Henriëtta prikt door mij heen, altijd liefdevol maar soms ook streng, mij een spiegel voorhoudend. Maar dit zorgt voor een werkelijke verandering in mijzelf en zo kan ik weer verder. Opgeruimd en ik herken het nu. Heel veel dank hiervoor, Henriëtta!

- anoniem

8 september 2023 begon mijn reis op weg naar de Stille Wille. Toen nog een onbekend avontuur voor mij. Een warme en hartelijk eerste ontmoeting met mijn medecursist en jou. In de stralende zon, de eerste les zittend in je groene tuin, onder de bomen en daarna de lessen knus en warm samen bij de open haard. Iedere lesdag voelde als een groot cadeau aan mezelf. In alle rust en ruimte, in veiligheid en vertrouwen, mezelf stap voor stap openstellen en de Luisterkindmethode leren ontdekken en omarmen. Met jou bemoediging, door jouw tips, vragen en vertrouwen in mij leerde ik om te geloven in mezelf. Henriëtta, ik heb je leren kennen als een liefdevol, warm, open, eerlijk, betrouwbaar en zeer gastvrij mens. Dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen en ik met en van jou Luisterkind mocht leren. Liefs Christel.

- Christel

Lieve Henriëtta, enorm bedankt voor alle lessen die ik bij jou heb gevolgd voor Luisterkind. Bedankt voor de coaching, de tips, het geduld, alle feedback, begeleiding, bemoedigende woorden, het veilige gevoel, de heerlijke versnaperingen, drankjes, zelfgemaakte cake en uitgebreide lunches op het mooie, serene Stille Wille. Ik heb intens genoten. Dikke knuffel, Monique.

- Monique