Reiki

Verzacht de pijn met handoplegging

floral-decor

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Handoplegging op het lichaam van een mens of het lijf van een dier om pijn te verzachten en weg te nemen.

Achtergrondinformatie over Reiki

Een ervaring van een tachtigjarige dame na haar eerste behandeling: “Ik heb nog nooit een zo diepe ontspanning gevoeld. Ik was heel rustig en stil, alles in mij was heel ruim. En toen voelde ik dat het in de zieke plaatsen van mijn lichaam begon te werken. Dat er zoiets heerlijks bestaat.”
Het is een hele mooie ervaring als het zo direct waarneembaar is, maar de ervaringen van de ontvangers zijn individueel totaal verschillend. Ieder mens is uniek en het verschilt per persoon hoe Reiki ervaren wordt.
De behandeling houdt in: de behandelaar plaatst de handen in een serie posities boven het lichaam van de ontvanger. Reiki doet de rest. De ener-gie heelt op alle niveaus van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiri-tueel. De Reiki-energie heelt de totale mens.

Bij de behandeling van hoofdpijn kan Reiki ook andere plaatsen en andere niveaus helen. De handen van de behandelaar worden op de pijnlijke plek, in dit geval het hoofd gelegd. Veel soorten hoofdpijn hebben hun oor-sprong in het spijsverteringssysteem. Als de hoofdpijn het gevolg is van een storing in de darmfunctie, stroomt de energie zowel naar de darmen als naar het hoofd. Beide gebieden liggen op het lichamelijke vlak. Als de hoofdpijn een emotionele oorzaak heeft, bijvoorbeeld stress, dan geneest Reiki ook op dat niveau.
Reiki behandel niet alleen de waarneembare pijn, maar ook de oorzaak van de pijn.

Voor meer informatie over Reiki adviseer ik het boek De kern van Reiki van Diane Stein.

 

Meer informatie nodig?

floral-decor

Reiki begint altijd waar de ontvanger haar het meest nodig heeft. Laat reiki voor je werken en krijg een ‘stromend lichaam’.

Henriëtta Weijters

NEI coach en Luisterkindwerker
NEI Praktijk ZON - Henriëtta Weijters profielfoto rond 2018

Henriëtta Hofman is een erkend Reiki Master. Naast Reiki behandelingen geef ik ook Reiki I, II en III.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

Data

Op de volgende dagen wordt Reiki 1 gegeven (max. 4 personen):
  • zaterdag 13 september
  • vrijdag 9 oktober
  • zaterdag 21 november

Reiki 2 en Reiki 3 is op verzoek.

Contactgegevens

Telefoon: 06-5166 2660
E-mail:info@neipraktijkzon.nl