Intuïtieve massage

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage is een ontspannende massage die, door massage vanuit het hart, inzichten kan opleveren in wat je lichaam jou probeert te vertellen. Hierdoor krijg je een beter beeld van de signalen waar je naar kunt luisteren en hoe je voor jezelf kunt zorgen. De ontspannende massage kan zowel lichamelijke als emotionele processen op gang brengen.

Wat is een intuïtieve massage?

Bij een intuïtieve massage wordt vanuit het hart gemasseerd. Ik laat mijn gevoel door mijn handen stromen en volg geen vast plan. De massage zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest en kan ook op energetisch niveau wat losmaken. Liefdevolle aanraking: daar gaat intuïtieve massage over. Een mens heeft net zoveel aanraking nodig als voeding. Aanraking is broodnodig! Een baby die niet aangeraakt wordt, verkommert. Dat geldt dus ook voor volwassenen!

Hoe gaat een intuïtieve massage in zijn werk?

Bij intuïtieve massage staat de liefdevolle aanraking voorop. Vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger. Je kunt deze massage in mijn praktijk ontvangen. Deze massage wordt precies aangepast aan jouw behoeftes.

Ik gebruik eenvoudige technieken die geschikt zijn en ruimte geven voor een intuïtieve benadering. Deze technieken zijn verzameld uit diverse stromingen, Basis Massage, Reiki, Holistic Pulsing en Vlindermassage.

Wat is de intentie van een intuïtieve massage?

Bij het toepassen van deze technieken ga ik steeds terug naar de drie basisintenties van de massage, namelijk:

helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.

met liefdevolle handen laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.

verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, alles bij elkaar laten horen, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren.

Lijkt je een liefdevolle massage ook zo fijn? Laat mij jou helpen om een beter inzicht te krijgen in je eigen lichaam. Neem contact op!

Ervaringen

Bij Henriëtta verblijf je in een goedverzorgde en heerlijk knusse & luxe cottage van wellness, flora & fauna & (self)care. Daarbij leidt ze je professioneel door cursussen met haar kennis en kunde en heeft ze een intuïtieve feel, die hiervoor nodig is wmb. Kortom: een rijke experience: ik voel me vol.

- Hanneke

Lieve Henriëtta, Dank je wel voor de mooie geweldige en waardevolle opleiding. En jouw gastvrije ontvangst. Ik ben heel veel inzichten verder en heb in Luisterkind mijn passie gevonden. Ik ben je hier heel dankbaar voor.

- Ilse

Dankjewel lieve Henrietta, je hebt een hele fijne energie. Precies wat luisterkind nodig heeft!

- Kelly