Over NEI Praktijk ZON

Henriëtta Hofman - NEI Coach

floral-decor
Henriëtta Weijters - NEI Praktijk ZON

Mijn naam is Henriëtta Hofman. Ik heb 3 kinderen met hun partners en kleinkinderen. Ik geniet van het oma zijn en van hoe mijn kinderen nu in het leven staan. Door veel met elkaar te delen vanuit respect, vertrouwen en liefde is de band met elkaar groot.

Mijn leven is zeker niet over rozen gegaan. En toch voel ik mij heel rijk, bewust, enthousiast en sta ik vol vertrouwen en liefdevol in het leven van nu. Vroeger als jong meisje heb ik mij vaak alleen gevoeld met mijn gedachtes en wat ik voelde. Vaak niet begrepen door mijn ouders en omgeving. Ik ben jong getrouwd. We zijn 26 jaar samen geweest en hebben heel veel bereikt waaronder andere 3 prachtige kinderen uit zijn voortgekomen.

En dan loopt het leven toch net iets anders als dat je dacht. En ga je uit elkaar omdat er geen respect en vertrouwen meer is. Mijn 2e huwelijk duurde 15 jaar, en zijn 17 jaar samen geweest. Ook dit huwelijk is helaas over. Wat ik hiervan heb geleerd is dat ik mij in deze relaties ben kwijt geraakt. En hoe komt dat dan?
Dat heeft alles te maken met mijn empathie, je kunnen verplaatsen in de ander, dat is een mooie eigenschap of talent, maar aan iedere mooie eigenschap of talent zit ook een valkuil.

In de praktijk komen ook mensen met relatieproblemen. Ik blijf geloven in liefde en respect voor elkaar en er alles uit te halen wat erin zit. Probeer er echt eerst alles uit te halen wat er misschien nog verstopt zit. En tot nu toe zijn er velen bij elkaar gebleven en hebben een nieuwe start gemaakt.

Uiteindelijk is een relatie goed en fijn als er respect, vertrouwen en liefde is.
De ander stimuleert in haar of zijn talenten en zo samen door kan groeien.
In de praktijk komen ook kinderen die allerlei problemen hebben. Samen met de ouder bekijken we wat er speelt bij het kind, in de thuis situatie of die van op school of vriendjes of vriendinnetjes. Zodat je weer verder kan met je leven vol nieuwe inzichten. Ook baby’s zijn welkom in mijn praktijk. Op het moment dat de ouders met de baby naar de praktijk komen en ik met de biotensor start, is
het heel vaak zo dat de baby zich volledig ontspant en tot rust komt.
Door de ouders inzichten te geven gaan ze met een rustige baby naar huis.

Dus zoals jullie al merken ben je in mijn praktijk welkom van 0 tot 100 jaar. Mijn praktijk is op Stille Wille 96 in Oost, West en Middelbeers.

Meer informatie nodig?

floral-decor

Een behandeling van bijvoorbeeld NEI, Reiki of Luisterkind geeft vaak onverwachte beelden en inzichten. Ervaar zelf de unieke methodes en leer weer leven vanuit eigen kracht.

Henriëtta Weijters

NEI coach en Luisterkindwerker
NEI Praktijk ZON - Henriëtta Weijters profielfoto rond 2018

Als gediplomeerde, ervaren coach help ik personen bij het hervinden van hun eigen kracht.

Neem contact met mij op en laat je verrassen door het resultaat!

Contactformulier

    Contactgegevens

    Telefoon: 06-5166 2660
    E-mail:info@neipraktijkzon.nl